Colorscience – Natural Finish Pressed Foundation SPF20

595.00 kr

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Varför Colorescience?
Colorescience består av rena mineraler. Formulan upplevs som viktlös på huden och makeupen ger ett naturligt skirt resultat och låter huden naturliga lyster synas igenom. Colorescience låter hudens andas vilket gör att huden behåller sin naturliga fuktbalans och ger skydd mot solen. Colorescience har produkter som är utvecklade för att hjälpa till vid problem som rosacea, en fet hud med orenheter eller med känslighet och pigmenteringar. Detta och det faktum att serien har hela 35 produkter med godkänd stämpel från den amerikanska hudcancerföreningen, gör Colorescience till det självklara valet bland ledande dermatologer.

Natural Finish Pressed Foundation SPF20

Ett naturligt puder med 20 SPF med medium till full täckning. Detta fasta puder upplevs viktlöst på huden och är perfekt till allt från dagligt bruk till täckande festmakeup. Pressed Mineral Foundation har en mjukgörande formula och innehåller antioxidanter som A och E-vitamin. Pressed Mineral Foundation kan appliceras med svamp eller borste och kan användas både torrt och blött.

För vem? Passar alla, men framförallt anpassad för normal till fet hud med tilltäppta porer samt ojämn hudton. Vad gör produkten? Mattar ner och korrigerar ojämn hudton. Skyddar huden med 20 SPF.

Ytterligare information

Färg

Medium Bisque, Light Ivory, Medium Sunlight, Tan Golden, Tan Natural