Behandlingar:

Kosmetisk Tatuering

Eyeliner/fransförstärkning, Microblading & Lipblush

 

Eyeliner/  fransförstärkning

Eyeliner/fransförstärkning är en kosmetisk behandling som syftar till att förstärka ögonens utseende genom att betona ögonkonturen och ögonfransarna.

Vid behandlingen utförs noggrann rengöring och en bedövning ges för att minimera eventuell smärta, vilket gör att behandlingen i stort sett är smärtfri. Det är även möjligt att genomgå behandlingen om du bär kontaktlinser.

Efter behandlingen kan det förekomma lite rodnad och svullnad, men dessa biverkningar är minimala och du kan återgå till dina vanliga aktiviteter omedelbart. Det rekommenderas att undvika att applicera smink nära ögonen under de första 5 dagarna efter behandlingen.

Ungefär efter 5 veckor bokar vi in ett återbesök där en ”touch up” utförs för din eyeliner/fransförstärkning, vilket hjälper till att uppnå det slutliga resultatet och säkerställa att det ser komplett ut.

Det är viktigt att notera att pigmenten som används under behandlingen kommer att blekna naturligt över tiden, men det sker ingen färgförändring. Alla pigment som används är tillverkade i Sverige och godkända av Läkemedelsverket.

Priset för Eyeliner/fransförstärkning          är 3 500 kr, vilket inkluderar ett återbesök för att säkerställa det önskade resultatet.

Microblading

Microblading innebär att vi gör en semipermanent tatuering/pigmentering.  

 Ögonbryn ger ansiktet sitt karakteristiska utseende, oavsett om det är mörka eller ljusa, tunnare eller lite mer breda.  

Vid behandlingen arbetar vi med strå för strå teknik – där vi gör strån med en s.k. Fjädernål. Resultatet blir mycket realistiskt och naturligt och det framhäver ögonen och ansiktets egna drag. 

Dina önskemål styr behandlingen och vi bestämmer färg/form tillsammans!
Brynen mäts, ritas upp och anpassas efter dig och din ansiktsform. Bedövning ges om du önskar det – de flesta tycker dock inte att det behövs.
Efter behandlingen kan det förekomma lite rodnad och svullnad, men dessa biverkningar är minimala och du kan återgå till dina vanliga aktiviteter omedelbart

Du får instruktioner och kräm med dig hem för bästa eftervård av dina nya fina bryn.  

Ungefär efter 5 veckor bokar vi in ett återbesök där en ”touch up” utförs på dina bryn, vilket hjälper till att uppnå det slutliga resultatet och säkerställa att det ser komplett ut.

Hållbarheten är väldigt individuell, men räkna med ca 1-3 år. Oftast görs en ifyllning under tiden för att hålla brynen fina.  

Det är viktigt att notera att pigmenten som används under behandlingen kommer att blekna naturligt över tiden, men det sker ingen färgförändring. Alla pigment som används är tillverkade i Sverige och godkända av Läkemedelsverket.

Priset för Microblading är 3 500 kr, vilket inkluderar ett återbesök för att säkerställa det önskade resultatet.

Lipblush

LIPBLUSH är en idealisk behandling för personer som regelbundet använder läppstift eller har förlorat färgen och formen på sina läppar. Med åldern kan läpparnas konturer bli mindre tydliga och färgen blekna eller bli ojämn. Lipblush erbjuder en naturlig lösning där vi tillsammans väljer en färg som passar din hudton.

Initialt ger behandlingen en mer intensiv färg, men det slutliga resultatet är naturligt, jämnt och vackert. Lipblush-behandlingen är generellt smärtfri, men om du önskar bedövning finns det alternativ tillgängliga.

Det är viktigt att notera att vi inte strävar efter att skapa en kosmetisk tatuering som är alltför avvikande från din naturliga läppform. Detta görs för att säkerställa att resultatet ser så naturligt som möjligt ut och ger den bästa möjliga läkningen.

Ungefär efter 4 veckor bokar vi in ett återbesök där en ”touch up” utförs på dina läppar, vilket hjälper till att uppnå det slutliga resultatet och säkerställa att det ser komplett ut.

Hållbarheten för Lipblush-behandlingen är vanligtvis 1-2 år. Efter behandlingen får du detaljerade råd om hur du ska ta hand om din nya kosmetiska tatuering för att uppnå bästa möjliga läkning och resultat.

Priset för Lipblush är 3 500 kr, vilket inkluderar ett återbesök för att säkerställa det önskade resultatet.

Fördelarna med Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering, även känd som mikropigmentering eller permanent makeup, har flera fördelar:

Tidsbesparing: Kosmetisk tatuering kan spara mycket tid varje dag eftersom du inte behöver applicera smink manuellt. Det är särskilt fördelaktigt för personer med en hektisk livsstil.

Långvarig: Tatueringen är semi-permanent och kan variera i hållbarhet, men den kan hålla i flera år. Detta eliminerar behovet av daglig sminkning och återapplicering.

Naturligt utseende: Vår mikropigmentering utförs av Linda, ett kvalificerat proffs, som kan återskapa naturliga och symmetriska drag, vilket resulterar i ett realistiskt utseende.

Korrigering av brister: Kosmetisk tatuering kan användas för att täcka upp ärr, ojämn pigmentering eller brister som följd av sjukdomar eller skador.

Allergifritt: Eftersom pigmentet vanligtvis är allergivänligt och godkänt av Läkemedelsverket, minimeras risken för allergiska reaktioner jämfört med traditionellt smink.

Vattentåligt: Kosmetisk tatuering är vattentåligt, vilket innebär att du kan njuta av vattenaktiviteter eller träning utan att sminket smetas ut.

Ökat självförtroende: Många upplever en ökad självkänsla och självförtroende efter kosmetisk tatuering, särskilt om de har haft komplex kring sitt utseende.

Åldersbekämpning: Mikropigmentering kan användas för att återställa eller förbättra förlorade eller blekta drag på ögonbrynen, vilket ger en mer ungdomlig och vaken uppenbarelse.

Minimal smärta och återhämtning: Proceduren är vanligtvis ganska smärtfri och kräver minimal återhämtningstid, vilket gör att du kan återgå till din dagliga rutin snabbt.

Sammanfattningsvis kan kosmetisk tatuering vara ett praktiskt och effektivt sätt att förbättra ditt utseende och förenkla din dagliga skönhetsrutin. Innan du väljer att genomgå en kosmetisk tatuering säkerställer vi att den passar dina behov och förväntningar.

Referenser

Hur var din upplevelse?

Gunilla Kling

Jag har använt Tebiskin och gått på Enerpeel behandlingar i 1 1/2 år, har aldrig haft så fin hud, porerna och linjerna är kraftigt förminskade, känner mig så fin

Barbro Bengtsson

Efter en kur med Enerpeel MA och Tebiskin sooth hemmaprodukter märker jag inte mycket av min rosacea,, huden är lugn och återfuktad.

Natalie Björkman

Är så nöjd med min Dermapen kur, pigmentfläckarna är borta, huden är jämn och slät.

Välkommen in

Unna dig själv något gott för kropp & själ