Behandlingar:

Fillers & Botox

Fillers & Botox

Restylane

Restylane fillers, skinboosters och hudvård är framtagna för att hjälpa till att återställa, förbättra och fräscha upp din hud och ge dig ett elegant utseende.

0.5 ml 2700:- / 1ml 3200:-

Juviderm

Miljontals kvinnor använder sig av Juvéderm för att minska förekomsten av fina linjer, rynkor och för att återställa förlorad volym i ansiktet.

0.5 ml 2500:- / 1ml 3000:-

Botox

Botox är en säker behandling som väl utförd ger dig ett naturligt resultat och ett ansikte som ser utvilat och fräscht ut. Medlet används bland annat mot kråksparkar och argrynkan.

1 område 2200:-
2 område 2700:-
3 område 3200:-

Azzalure

De vanligast områdena för behandling med Azzalure är argrynkan, pannan och runt ögonen. Det har också visat sig ha god effekt vid spänningshuvudvärk och migrän. Man kan med fördel använda Azzalure för att behandla rynkor runt munnen och haka.

1 område 2000:-
2 område 2500:-
3 område 3000:-

Varför

Fördelarna med fillers

Det är en säker behandling med få komplikationer.
Behandlingen är bra om man vill testa ett lyft innan man beslutar om ett permanent ansiktslyft, med kniv. Behandlingen går fort med minimalt obehag, och du kan gå till jobbet dagen efter, eller samma dag. Ger ett naturligt resultat. Man kan fylla på steg för steg tills önskat resultat uppnåtts. Fillers består utav kroppsegna ämnen som försvinner naturligt. Efter upprepade behandlingar med botox kan en överaktiv muskel ”lära” sig att slappna av.

Referenser

Hur var din upplevelse?

Gunilla Kling

Jag har använt Tebiskin och gått på Enerpeel behandlingar i 1 1/2 år, har aldrig haft så fin hud, porerna och linjerna är kraftigt förminskade, känner mig så fin

Barbro Bengtsson

Efter en kur med Enerpeel MA och Tebiskin sooth hemmaprodukter märker jag inte mycket av min rosacea,, huden är lugn och återfuktad.

Natalie Björkman

Är så nöjd med min Dermapen kur, pigmentfläckarna är borta, huden är jämn och slät.

Välkommen in

Unna dig själv något gott för kropp & själ