Exuviance – Total Correct Day SPF 30

699.00 kr

Kategorier: ,

Aktiv dagkräm med retinol och SPF 30 som ger nytt liv till huden samt en härlig utstrålning. Samtidigt som den såklart skyddar dig med en hög SPF. En effektiv goding som motverkar de främsta ålderstecknen i huden. Ett trippelkomplex bestående av peptider, retinol och NeoGlukosamin stramar upp huden genom att samverka för att stärka kollagenet och den omgivande stödmatrixen, vilket ger huden en ökad fyllighet och spänst. Både NeoGlukosamin och retinol stimulerar dessutom cellförnyelsen, förbättrar hudstrukturen och motverkar ojämn pigmentering. Peptider återuppbygger huden, vilket ytterligare främjar hudstrukturen samt gör att fina linjer och rynkor såväl minimeras som förebyggs.

Applicera på rengjort ansikte och hals på morgonen efter att du har följt din unika rutin anpassad efter din hudtyp. Ha en strålande dag!

Obs! En viss tillvänjning kan behövas då krämen innehåller retinol. Starta förslagsvis därför med att använda den varannan dag och trappa upp efter din huds tolerans. Om irritation och obehag upplevs minskas användningen, eller kontakta oss för råd och uppföljning.