Exuviance – Soothing Recovery Serum

699.00 kr

Kategorier: ,

Svalkande serum som minimerar rodnad i huden och stärker hudbarriären. Med andra ord: koncentrerad snällhet!

Ett lätt kylande serum med växtextrakt och patenterade teknologier som minimerar rodnad och minskar synliga tecken på åldrande. Används regelbundet som en behandlande produkt i din unika hudvårdsrutin med produkter anpassade efter din hudtyp. Särskilt framtagen för personer som upplever en återkommande rodnad i huden.

Rodnad i huden som uppkommer pga rosacea, allergi eller hos allmänt känslig hud kan förbättras med detta serum som verkar mot själva uppkomsten av rodnad i huden. Serumet är framtaget för att ge en effekt redan inom ett par timmar, men verkar inte bara tillfälligt utan stärker även huden och minimerar uppkomsten av framtida rodnad. Produkten är inte framtagen för att kamouflera rodnad, utan för att minimera problemet genom att ta itu med orsakerna till rodnaden. Passar alla hudtyper och är särskilt framtagen för att passa känslig hud som t ex rosacea.

Applicera två gånger dagligen på rengjord hud, efterföljt av en dag- eller nattkräm anpassad för din hudtyp. Vid användning av läkemedel för att behandla rodnad rekommenderas att läkemedlet app­liceras först för att det ska kunna verka. Om läkemedlet används på morgonen kan serumet appliceras på kvällen.