PRX -T33 & Dermapen

PRX-T33 Nålfri Biovitalisering

 

 

Ansikte 

Kraftig Antiagebehandling utan nålar, ger djup återfuktning, uppstramning, reducerar rynkor & linjer - för alla hudtyper & årstider

Ansikte & Hals      

Kraftig Antiagebehandling utan nålar, fuktar på djupet, reducerar rynkor & linjer - kan göras året runt

Ansikte, Hals & Dekolletage      

Kraftig hudföryngring utan nålar, fuktar på djupet, reducerar rynkor & linjer - kan göras året runt

1995:-

  
  

 

2495:-

 

 

 

 

3495:-

Nannic Radiovågsbehandling NBE 500 - Medicinska skönhetsbehandlingar

Utan nålar, utan smärta och utan biverklingar
Nannic NBE 500 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienter och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulära skador, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda och upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som energigivande massage.

Nannic NBE 500 med special- utvecklade produkter ger unika effekter
NBE 500 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under de övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt när de specialutvecklade produkterna används tillsammans med NBE 500 och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre hudlagret.

Med hjälp av radiofrekventa vågor sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 500. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta direkt.

Effektiv och säker metod
Behandlingen med Nannic NBE 500 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggresiva metoder som kan skada huden.

Behandlingarna
Behandlingarna med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Detta med hjälp av en applikator med ett hygiensikt engångsskydd av plast. Med NBE 500 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som ger snabbare självläkning.

Behandlingsområden
Hudföryngring och lyft
Rosacea och couperoser
Acne
Rynkreducering
Ödemreducering
Slapp hud
Strie och ärr
Fettreducering

Specialutvecklade krämer
De krämer som appliceras har utvecklats och testats noggrant i Nannic´s laboratorium i Antwerpen och tester av konceptet har visat på enastående resultat. Krämerna är framtagna specifikt för varje behandlingsområde.

/deepskin.jpg

DERMAPEN

 

 

Ansikte. 45 min
Ansikte och hals. 60 min      
Ansikte, hals, dekolletage. 75 min
Partibehandling (ex ögon, mun, hals, händer). 30 min

Kurbehandling

6 gånger med 6 veckors intervall. Sista behandlingen är då utan kostnad.                   

Se före- och efterbild längst ner under info-text.

1995:-
2795:-
3895:-
1095:-Microneedling -
med Dermapen

Letar du efter en effektiv behandling med tydliga resultat?

Dermapen rekommenderas för behandling av:

  • Åldrad och spänstfattig hud
  • Fina linjer och rynkor, inklusive runt munnen och ögonen
  • Huduppstramning och hudföryngring
  • Stora porer
  • Milier och pormaskar
  • Pigmenteringar
  • Ärr (akne, kirurgi och brännskador)
  • Bristningar

Dermapen är en avancerad behandlingsteknik och det senaste inom hudföryngring
Dermapen använder sig av 12 sterila engångsnålar som gör 1300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och förnyas, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Dermapens kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandlingar, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.

Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, varför smärta och obehag minskar. Detta gör Dermapen till en mycket säker och effektiv behandlingsform. Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov. Dermapen är så avancerad att den även är säker att använda på känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och näsan.

Din behandlare kommer att bedöma din hud och behandlingsområdet för att därefter rekommendera en behandlingsplan som passar dig.

 /fore-efter-med-dermapen.jpg